Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2011 06:38 - За любовта няма граници
Автор: verona Категория: Тя и той   
Прочетен: 10895 Коментари: 5 Гласове:
32



 



Като оставите настрана моралните спирачки, връзката с женен мъж може да ви се стори доста интригуваща и съблазнителна. Нека разгледаме чисто практично обаче защо е глупаво и вредно за една млада необвързана жена да се забърква с най-лошата порода мъже – тези с халките на безименния пръст на дясната ръка.

                      image

Женените мъже са привлекателни
За жалост обаче очевидно някоя друга е разбрала това преди вас. Въпреки това е смешно колко лесно е един от тях да спомене в сърцераздирателен контекст, че жена му не го разбира, и внезапно женеността му да ви се стори лесна за преодоляване преграда. И вие да си хлътнете по него весело и безгрижно съвсем като по учебник. И колкото и френски психолози да се изредят да обясняват как за 70% от жените жененият мъж е обект на силно разочарование, това вече да не ви върши работа, защото сте с двата крака вътре в една стара като света и неприятна ситуация.

Усложненията и разочарованията
са много, като по-голямата част от тях имат чисто практичен характер. Например можете да подготвяте дълго време някакво излизане или интимна среща с него и то да се провали с гръм, защото той избира пред най-вълнуващата нощ с вас да присъства на рождения ден на детето си. Хич не се заблуждавайте, че сте по-добра от жена му и “че тя не го разбира”. Най-често мъжът приема за абсолютно нормално това, че жена му не се вълнува толкова от това дали е щастлив с нея, колкото дали е на разположение тогава, когато тя има нужда от него. Най-общо казано, на мъжете им трябва една жена за дома и уюта и една за бурни преживявания.

Не очаквайте да получите това, което е отредил за другата
Не забравяйте и че той слага спирачки на чувствата си към вас, защото мъжете за разлика от нас правят всичко възможно да се предпазват от драми. Този непрекъснат контрол може да ви побърка, особено ако сте по-темпераментна.
Не си мислете, че контролирате ситуацията и че сте по-силната – това е само заблуда. Ако вярвате, че сте фаталната жена, че ще подхранвате себелюбието и женствеността си, като му правите често номера и го манипулирате чрез чувството му за вина, по-добре се откажете навреме. Едно, че човек се увлича най-много точно тогава, когато си мисли, че контролира ситуацията, и второ, че полза от това няма, защото колкото и драматични сценки да му устроите, нали не си представяте как той си казва: “Ех, бе, какви готини номера ми върти тази жена, как хубаво ме прави нещастен, я да взема да се разведа аз с моята”!

                 image

Връзката с женен мъж има и своите предимства – няма да ви се налага да споделяте с него дома си по всяко време, ще ви сваля звезди от небето, защото се чувства гузен от ситуацията, ще ви обясни далеч по-задълбочено колко неустоима сте, защото няма да се притеснява, че думите му ще се интерпретират като предложение за брак. Освен това ще бъде по-нежен и романтичен с вас, защото точно това му липсва в семейството – романтиката. Все пак да се замаете от самочувствие покрай ситуацията е много вредно. Най-често е ясно, че ако вие сте на мястото на жена му, а тя – на вашето, любовницата ще му е по-интересна. Никога една любов на 10-15 години не може да се сравнява като интензитет и емоции с едно ново увлечение, но не забравяйте, че увлечението просто не трае дълго. И когато това ви стане ясно и решите да скъсате, приготвянето на сърцераздирателно слово е напълно безсмислено. Нищо чудно още след първата си реплика да чуете: “Скъпа, и двамата знаехме, че ще се стигне дотук, нали? Хайде стига плака и всеки по пътя си.” Разбира се, успокоителното е, че винаги след това можете да го убиете.


Тагове:   мъж,   Любовница,


Гласувай:
32



1. nightshaker - Ти обичаш ли игричките, палавнице?
22.03.2011 07:42
Ти обичаш ли игричките, палавнице?
цитирай
2. crawler - Харесва ми как разсъждаваш. Доста ...
22.03.2011 08:35
Харесва ми как разсъждаваш. Доста разкрепостено.
цитирай
3. tutankhamon661 - verona
22.03.2011 09:45
Този на втората снимка ти ли си го дресирала да глади така? Ако е да, остави му малко свобода на човека. В тон с постинга, така да се каже.
цитирай
4. анонимен - Ще те изям мацко
22.03.2011 10:20
цитирай
5. анонимен - Точно тук е въпросът , че има граници....
22.03.2011 11:59
Всичко е много точно , от опит ли го знаете ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: verona
Категория: Тя и той
Прочетен: 194503
Постинги: 11
Коментари: 288
Гласове: 1770
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031