Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 05:55 - Лицемерие
Автор: verona Категория: Тя и той   
Прочетен: 14044 Коментари: 38 Гласове:
66

Последна промяна: 07.03.2011 19:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Защо всички трябва да бъдем лицемери? Това не мога да разбера. Все трябва да се правим на такива, каквито не сме.
Ако някой се опита да бъде искрен, останалите веднага почват да го обиждат. Измислят си какво ли не по негов адрес, само и само да не признаят правото му да бъде различен.
Наскоро слушах едно парче на Ахат - "Земя на слепци". Разказва за слепия народ, който избол очите на единствения имащ очи. Ей така, от завист, че видял слънцето.
Замислих се, колко много пасва на нашия народ. Сакън, някой да не каже нещо различно от общоприетото. Така никога няма да има прогрес.
Преди време четох постинг на една жена - sexmania. Тя говореше са френската любов, която без съмнение е страхотна. Думите й бяха толкова чисти и неподправени, колкото могат да бъдат само тези от библията. Възхитих се от нейната искреност, каквато никога преди не съм виждала или чувала.
И какво стана? Някой оцени ли го? Нищо подобно. Скъсаха се да я упрекват и обиждат. Порнография било! Егати глупостта! Тези, които го твърдят, явно не са гледали порнография. Лошо е да използваш думи, чието значение не разбираш. Ама нали някои трябва да се направят на много "умни"!
Можело да се каже и с други думи. По-завоалирани, по-заобикалящи. Е, за кво са ви, като е пълно по сергиите с такива бози? Не ви ли писна да ги четете? Като ви трябват толкова, на площад "Славейков" има 1000 тома лицемерни слова. Пийвайте си бозичка, а аз ще ви осигуря пастичката! За някой може и толумбичка.
Радвам се, че прочетох нещо толкова истинско като "Френска любов"! Има ли го някъде другаде? Не. За това е уникално. За това беше и в dnes.bg, качено от администраторите - поне те са го оценили.
Със задоволство забелязах, че не съм единствената, която е оценила въпросния постинг. Имаше и други, които защитиха sexmania. Значи надежда има.
След първия постинг на sexmania разни тарикатчета се опитаха да отрекат, че най-еротичното нещо е късата пола. Представям си ги тези умници, как гледат с отворена уста след две съвършени бедра, едва-едва скрити в минижуп, а лигите им текат ли текат. Не е ли вярно? Ха-ха-ха, отричайте, хич не ми пречите!
А сега си представете, как тези съвършени крака се кръстосват. Обувката на горното краче леко се изхлузва, разкривайки петичката, а токчето опира в земята. Хайде сега, тичкайте до банята, за да се усамотите и припомните първата голяма любов, която съпътства мъжете чак до дълбока старост.
Това, че моите крака са подходящи за минижуп, не значи, че ще се присмивам на тези, които нямат това щастие. Но пък да се отрича най-харесваното е върха на глупостта.
Мъжленца комплексирани, нали още утре ще излезете на улицата и познайте какво ще стане при вида на първата по-засукана мадама? Що си кривите душата!
Някакъв блогър даже каза, че повече харесвал панталони. Смях в залата! На въпросния ще кажа, че мястото му не е в blog.bg, а в някоя църква. Той е самото целомъдрие по бели гащи!
Браво, sexmania! Да знаеш, че не всички са лицемери. С нетърпение чакам следващия ти постинг. Поздрави!


Eто какво правят мъжете при вида на мадама с къса поличка:





Тагове:   лицемерие,


Гласувай:
66



Следващ постинг

1. giorodafa - АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА
19.03.2010 06:16
ЗА ПОСТА ТИ И ЗА ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ...
САМО ДЕТО ФРЕНЕКА БИВА ДА СЛОЖИМ В КАВИЧКИ ОТ УВАЖЕНИЕ,ЗАЩОТО ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ ПО БЪЛГАРСКИ Е НЕЩО ВЕЛОКО И КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО Е ИЛИ ИЗДЪНКА НА ХИТЛЕР И СТАЛИН ИЛИ Е НЕПОЛЕЗНО ИЗКОПАЕМО ОТ ВРЕМЕТО НА "СВЕТАТА" ИНКВИЗИЦИЯ !
ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ,А НЕ ВОЙНИ !
цитирай
2. giorodafa - РОМЕО И ЖУЛИЕТА
19.03.2010 06:22
ЕЛА МИ ВЪВ ВЕРОНА ЖУЛИЕТО
СЪС ТЕБЕ ДА СЕ ЛЮБИМ ДО ЗАБРАВА
ДОРИ И ТУЙ КОЕТО НЕПРИЕТО
Е ОТ "ОБЩЕСТВОТО" СМЕЛО ДА НАПРАВИМ
ТОГАВА ОТ НЕДРАТА ТИ ЩЕ БЛИКНЕ
НЕ АЙСБЕРГ,А ГОРЕЩА ЛАВА
И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЛЮБИМ И СЕ ЛЮБИМ
ДОКАТО СЕ ПРЕВЪРНЕМ В КЪСЧЕ ПЛАМЪК
цитирай
3. vmir - С какво предизвикателните демонстрации на плът се различават от демонстрациите на
19.03.2010 07:46
материално благополучие? Има ли друга разлика между тях освен, че едните натрапват материалните си "превъзходства", а други - плътските си такива. Щях да бъда горещ привърженик на разголването, ако всички показваха само неща, които си заслужава да видиш, бих приел даже да не ми разрешанат да пипна, стига да са хубави. Но, огледай се и виж толкова много ли са наистина добрите разголени дупета по улицата, за да издигаш разголването в добродетел. Неслучайно публикуват добре подбрани дупета, които с показване си изкарват насъщния, и колкото и приятно да изглеждат за окото, готов съм да се лиша от гледката им, ако това ще прекрати превръщането на показността в добродетел.
цитирай
4. verona - giorodafa
19.03.2010 11:15
Радвам се, че има мъже говорят това, което мислят - все по-рядко срещано е в днешно време. Нищо чудно, че броят на гейовете постоянно расте. Но добре, че има такива като теб.
Благодаря за положителния отзив!
цитирай
5. verona - vmir
19.03.2010 11:20
Ако тази показност е в определени граници, не виждам нищо лошо да съществува.
Не съм привърженичка на порното и такова няма да има в моя блог. Нали не намекваш, че си видял нещо подобно тук?
цитирай
6. bratignat - От цялата тема разбрах,
19.03.2010 11:22
че имаш хубави крака, слаби доводи и навикът да караш мъжете да полират мебелите у дома с панталон. Бива те в психологията на мухльовците.

Като съдя по поста ти имаш и готини цици, защото Господ, като е раздавал акъл си била на опашката за цици. :D Нищо лично срещу теб, просто звучиш, като поредната хубавица, която си мисли, че трябва да й целуват крака, само защото са хубави...може и да си свестна, обаче написаното казва съвсем друго.
цитирай
7. анонимен - Аз съм за българската любов:)
19.03.2010 11:35
Ква френска, бе?
Всяка жаба да си знае гьола!
Дай, една боза с една толумбичка и да си ходя!:))
Разбра ли сега пич, или май не разбра!
цитирай
8. verona - bratignat
19.03.2010 11:45
Не знам кое не харесваш на доводите ми. За нещо излъгах ли?
Не мисля, че трябва да ми целуват краката, само защото са хубави. Не мога да си обясня, как ти хрумна. Може би имаш такъв опит с други? Само ти си знаеш.
Да ти напомня все пак, че красива не значи задължително глупава.
цитирай
9. verona - 7. анонимен
19.03.2010 11:47
Казах "пастичка". А "толумбичка" само за най-послушните. Ти от кои си? Че да знам какво да ти дам.
цитирай
10. анонимен - Баси и аз ще почна като мъжете! ...
19.03.2010 11:48
Баси и аз ще почна като мъжете!
Веронке с биберонке, дай една снимка твоя тук, (може и без фейса) ама Истинска и шъ са върна ти кажа къв ти е проблемът. Нъл разбираш има гледачки и врачки на лице гледат, па аз ще погледам малку на телцето. Де що житейски проблем имаш шти кажа като ти видя фигурката.
Веронке, Веронке биберонке...
Няма проблем и мъжка снимка да дадеш, ся нали от ...жестоката истина... няма да бягаме... тя Истината иска само да я приемеш. Ако даваш обаче мъжка снимка ...да е в профил (може и без лицето) хахахаха
цитирай
11. verona - gspot
19.03.2010 11:53
И ти ли си врачка? Е, всеки със способностите си.
цитирай
12. bratignat - Грешка ти идва от там, че бъркаш х...
19.03.2010 11:55
Грешка ти идва от там, че бъркаш хубава жена с красива жена. Красивата има привлекателна външност. Хубавата жена има също такава външност, но не разчита на нея, за победа или за да извлече изгода. Такива жени са много малко. Не е достатъчно да си природно интелигентна, трябва да развил себе си.
Еха, това с "опитът ми" си е удар под кръста...
цитирай
13. verona - bratignat
19.03.2010 12:01
Всъщност идеята ми беше за лицемерието по принцип. Нищо не съм казвала за себе си. Аз никога не разчитам само на външност, но ти няма откъде да го знаеш, защото не ме познаваш.
Защо да е удар под кръста? Просто се опитах да те разбера. В постинга се изказвам негативно за някои мъже, но знам, че много от вас имат горчив опит и е нормално да се водят от него. Дори не ми е хрумвало да го отричам.
цитирай
14. defender - verona
19.03.2010 12:23
Права си, маце. За всичко. Но да знаеш, че винаги ще има несъгласни. Хората в този блог много обичат да спорят.
цитирай
15. анонимен - Според мен
19.03.2010 15:09
не е лицемерие това, че един мъж гледа показващата му се гола плът. Напротив - лицемерие е това да си полугола и да се правиш, че не искаш да те гледат. Ами тогава защо е с минижуп - да не би някой насила да я облича така!
цитирай
16. vmir - 5. verona,
19.03.2010 15:38
verona написа:
Ако тази показност е в определени граници, не виждам нищо лошо да съществува.
Не съм привърженичка на порното и такова няма да има в моя блог. Нали не намекваш, че си видял нещо подобно тук?


Не става дума за порно, разбира се, а за това да не се превръщат физическите атрибути в мярка за стойността на човека първо, защото самооценката няма пряка връзка с реалността и е тягостно да контактуваш с жена, която е убедена, че надареностите й са достатъчни, за да предизвика необходимото впечатление при което някои от възможните грешки са:
- да е зле момичето с атрибутите, а на всичкото отгоре да си е останало глупаво, защото е смятало, че си има всичко необходимо.
- да не е чак толкова зле, обаче да наблегне на видимите атрибути и да самоподцени неизмеримите, които са по-силната му страна.
- да си има от всичко достатъчно, но да го бъркат с онези, които си вадят хляба с атрибутите.
Ако разбира се, мярката е спазена, няма проблем, но пък тогава едва ли ще има нужда от теоретична защита и подозрения в лицемерие.
цитирай
17. culture - Много си е право момичето, ама някой ...
19.03.2010 16:08
Много си е право момичето, ама някой все нещо не е разбрал.
Давай в същия дух! На прав път си.
цитирай
18. jediknight - Красивото си е красиво, без знач...
19.03.2010 17:58
Красивото си е красиво, без значение дали е облечено или не.
цитирай
19. анонимен - Това, кое е най-секси нещо остави на ...
20.03.2010 10:27
Това , кое е най-секси нещо остави на нас мъжете да преценим, това с късата пола отдавна вече е отживелица, просто е демоде и изглежда банално и архаично...на мен лично ми стига един красив женски глезен да погледна _))-)))
цитирай
20. анонимен - 19. анонимен
20.03.2010 17:48
толкова ли си лесен?
цитирай
21. heavymetalist - Харесва ми препратката към Ахат. ...
21.03.2010 08:47
Харесва ми препратката към Ахат. Велика група!
цитирай
22. cecotashkov - лицемерието
21.03.2010 15:10
и на мен ми харесва музикалната препратка....доста отговаряща на нашия народ...за сажаление. иначе по въпроса за лъжите.....в такова общество сме ..сами сме си го създали...но пък не можеш да сложиш всички под един показател...чалга културата ни превъзпитава малко или много..и затова сме свикнали като видим готина мадама автоматично да си кажем ..хубава ама е тъпа ...щот прилича да чалгаджийка...т.е. както малко по горе бе написано..с атрибутите да си изкарва хляба. А не с акъл.. Тук съм и съгласен, и не. Защото Да- има такива хора, доста са при това ....но пък слъгласете се, има и все още останали такива жени,които са безкрайно щастливи, скромни и умни...Вярно,че са малко ...и може би са мит.....но пък ...важното е да не спираме да търсим...Всичко това важи според мен и за другия пол. Иначе ми хареса това за френската любов и това че човек не трябва да се страхува да си каже мнението и да стои зад него...какво като е различно..даже още по добре ...поздави..
цитирай
23. lovemaster - Аз не съм лицемер. Признавам си, че ...
21.03.2010 21:20
Аз не съм лицемер. Признавам си, че очите ми изтичат след всяка къса поличка. Никога не си затварям очите пред такава божествена гледка.
цитирай
24. culture - Най-после истинско изказване на ...
22.03.2010 21:35
Най-после истинско изказване на истински мъж!
цитирай
25. verona - defender
23.03.2010 11:31
И на мен така ми се струва, но нали за това е създаден блогът.
цитирай
26. verona - 15. анонимен
23.03.2010 11:34
Да съм казала, че не искам да ме гледат? Напротив, даже много ми харесва. Всичките ми приятелки разсъждават така. Както и да ти звучи!
цитирай
27. verona - vmir
23.03.2010 11:41
Да, прав си. Наистина изчерпателен коментар.
Но нали разбираш, че в един кратък постинг няма начин да разгледам всички възможни аспекти.
Ако се опитваш да визираш мен, да ти напомня, че за себе си общо взето не съм казала нищо.
Правилно говориш, но и това, което аз обяснявам в постинга, също е вярно.
цитирай
28. verona - culture
23.03.2010 11:42
Благодаря!
цитирай
29. verona - jediknight
23.03.2010 11:43
Красотата ще спаси света!
цитирай
30. verona - 19. анонимен
23.03.2010 11:45
Не можеш да ме убедиш, че го мислиш наистина.
Виж пак клипа, за да ти се изяснят някои неща!
цитирай
31. verona - 20. анонимен
23.03.2010 11:46
Явно толкова!
цитирай
32. verona - heavymetalist
23.03.2010 11:48
И много поучителна, бих добавила.
цитирай
33. verona - cecotashkov
23.03.2010 11:51
Перфектен си! Хубаво е човек да гледа от различни гледни точки, а не само от своята. Можеш да служиш за пример на някои други.
цитирай
34. verona - lovemaster
23.03.2010 11:53
Точно за това говорех и аз.
цитирай
35. verona - 24. culture -
23.03.2010 11:55
Да се радваме, че има и такива мъже, иначе какво щяхме да правим?
цитирай
36. venus - Дамм,
31.03.2010 11:38
за съжаление искреността в повечето случаи се наказва. Но иначе идеята за панталонки също е сладка... къси, с леко протъркан деним на дупето, те също носят онова послание, което би накарало и светеца да стане грешник...

Мисля си, все пак, по начина по който го написа, тръпката не беше точно в поличката, а по-скоро в дребните неща... в начина, по който може да се държи едно момиче.

Ех, какво да се прави, всеки си има слабости...

:)
цитирай
37. newlogic - ОК, Веронке
02.04.2010 19:26
Кажи ми как биха реагирали жените, ако разменим ролите в клипчето и им пуснем един красив младеж с хубаво тяло, на който онази работа му се показва под широките къси панталони. Със сигурност ще видиш много повече изтекли лиги и "изкочили" очи.
Как може да сравняваш някакъв глупав постинг на Сексмания с библията. Да вземем да я наредим тогава сексмания сред най-великите български поети, защото сигурно ще я изкараш по велика от Иван Вазов.
Ти и Сексмания явно сте доста заблудени овчици, ако дори не сте и едно и също лице, с измислени снимки в профилите и лъжлива информация.
Сексмания си няма и идея как се прави "истински" секс и какво наистина е ценно при правенето му.
Говориш за лицемерие, а ти не се показваш с истинския си образ. Това какво говори, а? Кой е лицемер?
цитирай
38. defender - newlogic
10.04.2010 15:05
Не си много учтив с дамите. Само се чудиш как да ги нападнеш и обясняваш за съмненията си.
Нека да ти разкажа за моите съмнения. Разгледах блога ти и ми се стори доста подозрителен този анонимен, с който си общувате във всеки постинг. Според мен това си ти самият, но не го говоря. Първо, защото не е моя работа, и второ, защото нямам доказателства. А ти си говориш разни неща и сякаш не му мислиш много-много.
Някой обидил ли те е с нещо, че си толкова агресивен?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: verona
Категория: Тя и той
Прочетен: 194798
Постинги: 11
Коментари: 288
Гласове: 1770
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930